***       Водещите новини за деня до 13.00 ч., 

...
   ***   
   Водещите новини за деня до 13.00 ч., 
Коментари Харесай

Водещите новини! МВнР: България е готова да участва във възстановяването на Украйна. Ръководителят на „Газпром“ пристигна в Техеран


   ***   

   Водещите вести за деня до 13.00 ч.,   
   на 28 февруари   

 

Последователната и безапелационна позиция на България по отношение на мощната поддръжка за суверенитета, независимостта и териториалната целокупност на Украйна, в нейните интернационално приети граници, в това число териториални води, както и за нейното европейско бъдеще, препотвърди преди дни служебният министър на външните работи Николай Милков в писмо до украинския си сътрудник Дмитро Кулеба.

***

Днес коалиция „ Продължаваме промяната – Демократична България “ записва в цялата страна листите си за идния избор. Това оповестиха от пресцентъра на обединението. 

***

Радев се обърна с думите, че за него е изключително наслаждение да връчи висшето държано отличие. " Това е благодарност за всеотдайната работа и за персоналния принос на Херо Мустафа за развиване на политическия разговор сред Съединени американски щати и България. Посланик Мустафа беше постоянно подготвена да работи с българските институции ", сподели още президентът.

***

" Ако уволнят Александър Морфов от Народния спектакъл, аз напущам! Ще има и други реакции от моя страна. " Това съобщи пред " България Днес " звездата от " Хъшове " Валери Йорданов. По думите му шефът на Народния спектакъл Васил Василев счита да заличи позицията основен режисьор на театъра и по този начин де факто да редуцира не персонално Морфов, а длъжността, която той заема.

***

Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков съобщи в оповестени през днешния ден мнения, че Русия няма да възобнови присъединяване си в контракта за ограничение на нуклеарните оръжия СТАРТ, до момента в който Вашингтон не се вслуша в позицията на Москва, съобщи Ройтерс.

***

Няколко души нощес означиха годишнината от гибелта на съветския опозиционер Борис Немцов в Москва, макар забележителния риск от арест, съобщи ДПА, като се базира на собствен кореспондент на място.

Хора са положили цветя на моста наоколо до Кремъл, където Немцов беше убит преди осем години на 27 февруари 2015 година.

***

Ръководителят на съветския газов тръст " Газпром " Алексей Милер дойде през днешния ден в иранската столица, заяви организация Тасним, представена от ТАСС. 

***

Земетресение с магнитуд 4,1 по Рихтер е записано през днешния ден в турския окръг Малатия, съобщи Анадолската организация.

***

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР